Menu

Blog over Pet Day Care & Boarding


Over ons

Blog over Pet Day Care & Boarding

Heb je je ooit afgevraagd waarom mensen hun honden naar Pet day Care & Boarding sturen? Nou, nu je deze blog hebt gevonden, zullen al jouw vragen beantwoord worden! Van harte welkom, mijn naam is Anton en dieren zijn al mijn hele leven mijn grootste passie. Iedereen wil het beste voor zijn of haar geliefde viervoeter, toch? Daarom vragen velen zich af of Pet Day Care & Boarding wel een goed idee is. De eerste keer dat ik mijn hond naar het dierenhotel bracht, voelde ik me enorm schuldig en jij vast ook! Maar je hoeft je niet langer schuldig te voelen, want deze blog legt perfect uit hoe de vakantie van je oogappel eruitziet!

Categorie├źn

Recente artikelen

Kattenpension weetjes en tips
19 februari 2018

De meeste Nederlandse katten bleven vroeger gewoon

Tijdelijke hondenverblijf: het hondenpension
10 januari 2018

Vakantie en de hond kan niet mee, wat nu? De trots

Tijdelijke hondenverblijf: het hondenpension

Vakantie en de hond kan niet mee, wat nu?

De trotse ouder zijn van een hond, is een ontzagwekkend iets. Maar het kan ook af en toe uitdraaien op een uitdaging. Vooral wanneer het moment is aangebroken waarbij je moet overwegen wat het beste is voor haar of hem. Ook wanneer je er niet bent, wil je immers dat je trouwe viervoeter gelukkig is en niks tekortkomt. Zo kunnen er een aantal redenen zijn waarom de hond niet meekan of thuis moet blijven. Hoewel ik er vrij zeker van ben dat je elk weekend epische avonturen met je hond hebt, hoeft je beste vriend niet per se mee te gaan op vakantie. Een hondenpension biedt dan een juiste optie en is het overwegen waard.


De beste vriend van de mens 

Er is een reden waarom honden de 'beste vriend van de mens' wordt genoemd, omdat voor veel eigenaren honden veel meer betekenen dan alleen huisdieren. Ook bij mij thuis zijn ze een belangrijke lid van het gezin. Ik noem ze graag mijn vachtbaby's. Het is niet altijd gemakkelijk om ze los te laten, maar ook een hondenpension weerspiegelt de liefde die jij en ik hebben voor onze honden. En wat is een betere manier om je hond de genegenheid te tonen die hij of zij verdient. Ga je op vakantie dan is natuurlijk de ideale manier om je hond te verwennen door hem naar het beste hondenpension te brengen. De meeste hondenpensions zijn gemaakt om je geliefde viervoeter een serene en propere omgeving te bieden en zijn uitgerust met knusse bedden waar hij of zij van kan genieten terwijl jij op reis bent. Zorgen hoef je je niet te maken. Je kan op reis vertrekken in de wetenschap dat je hond zal genieten van zijn verblijf in het hondenpension en ook dol zal zijn op zijn nieuwe metgezellen en smakelijke traktaties. 


Het afhalen van je hond in het hondenpension

Van zodra je terugkomt en uiteraard staat te popelen om je hond af te halen in het hondenpension om wat quality time met hem of haar door te brengen, is de beste manier om hem te verwennen door activiteiten te plannen die hem of haar centraal plaatsen, zoals bijvoorbeeld een lange wandeling in de natuur of het maken van zelfgemaakte hondenkoekjes. Je kunt zelfs lekker gaan eten in de lokale restaurants waar honden welkom zijn. En aan het einde van de dag kijk je naar Old Yeller of misschien een paar afleveringen van Lassie voordat hij zich terugtrekt in zijn hondenbed en droomt van wilde achtervolgingen van katten en konijnen.

Kijk voor een betrouwbare hondenpension in de regio van Deurne op Hondencentrum Happy Tail